Besviken:Ja Förvånad:Nej

Jag blir så förbannad på alla som blir så förvånade över att SD kommer in i riksdagen och på alla politiker som pratar om att NU ta ”ansvar” för detta. Varför kunde/vågade ingen debattera med Jimmie Åkesson & co INNAN de fick alla röster och på så sätt också kunna visa hur ansvarslösa de är i sin politik.

Det har liksom räckt att de har sagt att de vill satsa på strängare invandrarpolitik, hårdare brottsstraff och bättre äldreomsorg.

INGEN bryr sig om HUR de ska göra det, utan bara ATT de ska göra det. Tänk om bara Åkesson kunde ha fått debattera mot Sahlin, Wetterstrand, Eriksson, Olofsson, Hägglund, Björklund och Reinfeldt, då skulle alla se hur ansvarslösa de är och att deras politik är ihålig.

 

Kom inte och säg till mig att de som röstar på SD är rasister, för då har ni missat hela grejen. Det är missnöjda människor som inte riktigt orkar ta ansvar för sitt liv och som inte orkar sätta sig in i politiken för att den är så rörig som röstar på SD. Sen finns det de som röstar på dom för att det ska väcka Sverige. Tänk om Sverige kunde ha vaknat innan 19:e Sep… VA FAN DA!!
VAKNA ALLIHOP! Vakna politiker, vakna röstare... KOM IGEN...
 

Nu ska jag kolla på lite sällskap, på riktigt fôlk, hjärtligt fôlk!

 

Tack å hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0