D

Kom igen livet, är du här eller är du inte här??

Tog en promme med Annika och det var en väldig tur för mig det.

Just nu längtar jag tills Annika och jag ger oss ut i spåret för att ta oss an lite av Europa :)


Hoho

Inte skrivit här på ett tag tydligen :)

Har haft ett par dagar för mig själv och det har känts hur bra som helst och bara liksom försökt lugna ner mig lite.

Igår fick jag veta att jag klarade tentan och det känns förjävligt skönt vill jag lova. Omtentan ligger på fredagen den 7:e maj 14-20 och det hade inte varit direkt roligt att få göra den. Ska ju på Lady Gaga då också, hade vart lite typiskt. Sen så vill man ju helst liksom klara av tentorna och det har jag ju hittills gjort så det känns så himla skönt att det går bra liksom :) Nästa vecka får jag veta om jag kan börja i karlstad till hösten, Håll tummarna för mig!!!

Anton fick nya kläder igår och jag är rånöjd med det :) Han blev så fiin :)

Idag tog jag en förmiddagspromme med Järrel, gymmet med Anton och i eftermiddag blir det fika med kamelen på stan. Ikväll blir det bowling med Anton, Mackan och Diva. Fan va jag ska ladda för den, orkar inte förlora vill jag lova. Är världens sämsta förlorare och jag vill verkligen inte vara otrevlig mot någon ikväll, men så kan det komma att bli för jag har sjukt dålig karaktär när det kommer till bowling, usch. Skäms över mig själv ibland. Får försöka tänka "vi spelar för att ha roligt, vi spelar för att ha roligt, vi spelar för att ha roligt" men det kommer förmodligen sluta med "Ingen idé att ställa upp om man inte tänker vinna". Fast jag ska försöka vara en bra människa, tanken är ju god nu iaf :)

Känner mig glad!

Idag kommer bli en sjukt bra dag :D


Tänk

”Jag ansvarar för vad jag ser.

Jag väljer de känslor jag upplever

Och jag bestämmer det mål jag vill uppnå.

Och allt som verkar hända mig ber jag om

Och jag får som jag har bett.”


O K

Tack och lov räddade Diva mig från att förfalla denna dag. En promenad gjorde susen efter plugget vill jag lova. Har verkligen ingen lust med skola just nu, känner mig faktiskt helt omotiverad.

Anton och jag var på bio igår och såg shutter island. Verkligen så himla skönt när man är näst intill ensam i biosalongen. Fast igår var det riktigt, riktigt kallt där inne. T.o.m. Anton frös, så det var inte mig det var fel på den här gången.
Tyckte iaf att filmen var riktigt bra. Perfekt slut i mina ögon :)
Leonardo Dicaprio konstaterades igår som en av världens bästa skådespelare av oss, och vi har befogenhet att utse sådant, så det är bara att accpetera att han är med på listan. Fy fan va bra han är.



Imorn blir det Öret, O R K A eller I N T E.
T A  D I G  I  K R A G E N
O K E J


Hemma

Jag skulle ljuga om jag påstod att jag är glad över att vara hemma, för det är jag inte.
Vill tillbaka...
















Vi har det bra

Haft bra väder sedan spöregnet, klarade definitivt av testet :)

Dagens vy

Dagens outfit



Vi har det bra


Någon testar mig

Jag är övertygad om att någon testar mig.

Hade längtat som tusan att få komma till fjällen och när vi väl kommit hit så får vi det sämsta vädret vi någonsin haft här uppe. Notera att släkten varit här i över trettio år varje år vid påsk.
Hela vintern har varit vit och kall och det känns inte roligt att tänka på hur lite jag tagit tillvara på den. Därför var det så roligt att få åka upp till Tännäs och åka skidor.
Nu sitter vi här med spöregn, hur är det ens möjligt. Det komiska är att vi är ca 40 mil norr om Karlstad, men där snöar det tydligen.

Någon testar mig, vem vill testa mig.
"Jag mår fint, jag mår bara bra..."

Jo men det gör jag ändå :)


RSS 2.0