Mellandagsrea

Idag var det mellandagsrea som gällde och en förstärkning av min klaustrofobi som jag drar en egen slutsats om att jag har. Hittade som vanligt nästan ingenting eftersom mellandagsrea alltid är rea på skräp. Blev sådant som jag tidigare kollat ut och som jag vet att jag behöver. Ganska bra egentligen, varför köpa saker bara för att det helt plötsligt är billigt, så dumt.

Hade mysigt sällskap på stan iaf med min diva och lunchade på kebabhouse, Tre colore är riktigt mumma :)

Imorgon släpper de hemtentan som ska vara inne den femte januari, JIPPIE säger jag!!! Längtar verkligen efter att gå upp till morgonen och påbörja en tenta som jag förmodligen inte kommer fatta ett skit av och som jag kommer ha ångest över ända fram tills den ska vara inlämnad. Vilket alltså betyder att jag kommer ha det över nyår och alltså gå in i det nya året med samma känsla :/?? Det är inte humant att lägga en tenta den här tiden på året, känner mig redan stressad...


Den känslan, den känslan :P



Nej, nu blir det andra perioden av JVM :D :D

 


Dagen efter

Hade en bra utgång igår, trots lite hinder på vägen. Såg dock en massa roligt folk ute :)
Idag har vart en bra tillbringad dag vid lusen med Diva och Lusen som sällskap, I love. Nu väntas film när skiftet är avklarat! En Wallander blir det idag.

Har kommit på två nyårslöften och ett börjar imorgon
Sluta med godis
          Fortsätta undvika sprit (jag räknar inte in likör i det, faktiskt :P)
Imorgon slutar godiset ;)

Tänkte att det skulle bli en ny vana, har blivit alldeles för stor godisråtta nu.
Känner mig motiverad också, lätt att säga när man tryckt choklad hela kvällen, men det känns bra iaf :), motivationen är på topp och det är som det är sagt;

"Motivation is what gets you started, habit is what keeps you going"


Goooo jul :)

Bakar tekakor kollar julfilm och går runt i mina tofflor, får skapa en julstämning här hemma :)

Igår var en mycket trevlig kväll, fullt hus på Hammarö och bara en massa glada, goa människor. Hoppas hela julen blir likadan :)

Nääeee, GOOOO JUL ALLESAMMANS, jag önskar ALLA ALLA ALLA en riktigt mysig jul


Älskar det här kortet, min Lady <3


Klagar inte

Dan före dopparedan

Jag är ju liiiite ivrig vill jag lova, längtar efter att få ge mina klappar till folket!

Snööö äre ju också, tänk alla gånger man klagat för att det inte varit snö på julafton och nu är det hur mycket snö som helst. Iaf om man jämför med alla andra år, and I like it. Det är underligt hur man är, bryr sig först när det inte finns.
"Saknar inte kon förrän båset är tomt".
Kanske inte är en sån stor grej egentligen med snö, fast jag måste ju erkänna att snö för mig är väldigt, väldigt viktig :), så jag måste bara få påpeka;

Jag är så himla glad att det är snö på jul!!!

Drömde om hundarna inatt, var inte roligt att vakna, ville faktiskt vara kvar i släden :( Tror att det är just för att det är snö ute som jag tänker så mycket och drömmer om dom. Hade varit det bästa av allt om man fått åkt ut med hundarna i det här vädret...


22:a-23:e

Sista klapparna och hela lägenheten städat, tjoooho. Satte Anton i arbete också, var han värd.
Han trodde minsann att jag skulle glömma bort att vi gjort upp att julstäda, hur dum får man bli :). Han ångrade senare uttalet till att det var en önskedröm, haha. Fortsätt drömma Hôlm :P

Imorgon blir det spinningpass, förhoppningsvis hinna baka bröd och sen hem till svärmora på uppesittarkväll. Ska spara mig heeela dagen minsann. Kanske äta ett äpple eller något bara (hur man nu ska klara av det, går kanske inte, eller nej, det går inte).

Bäst att gå och lägga sig så att det snart blir morgon, för imorgon kommer det bli en ännu bättre dag än idag :)


Titta bort

Tränade spinning idag igen, så hiiimla skönt! Åkte till Janne och Therese en snabbis där det sprang runt två vilddjur :) Två små barn kan göra mycket väsen minsann :)

Kvällsfika vid Janni och Fredrik med Mia och Broholm också, very nice. Känns som man börjar komma tillbaka till livet faktiskt och det är ett bra liv.

Skulle dock inte slagit på datorn, ibland borde man bara låta den vara av. Näe, titta bort säger jag.

Får sätta mig i soffan vid världens bästa och skita i resten känner jag, behöver krafter till en ny dag med nya möjligheter!


Bakissöndag

Vaknade ganska sent, drog ner till stan och vandrade runt med Annika i fyra timmar. Hittade det mesta och bara två saker kvar att köpa innan självaste julafton.

Sen blev det kycklingsallad och vitlöksbröd hemma med fyra goda vänner :), hur gött som helst. Vi vet hur man gör en god söndagsmiddag :)

Hade en asrolig kväll igår :D :D Tack tack ;)


Uuups da

Det blev kanske en vinare


I loooove dessa damer


Lördagsmorgon

Tre veckor sen sist och spinningpasset var precis vad jag behövde för att kunna gå ner i varv och bli jag igen. Ingen Fia utan träning, känner mig inte som mig själv då.

Snart är det dags att dra på karlstadmatchen, Skellefteå är ett måste faktiskt. Sara Kingen Jansson ska vara med också, sweet!!



Är på sånt här humör idag:

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka
- Albert Einstein


Fredag och jullov

Fem glada och förväntansfulla män sitter i vardagsrummet, kände att jag tog upp lite plats i soffan så jag flyttade på mig. Tycker om när det är mycket folk här :)

Tog jullov för tio minuter sen när jag skrev in de sista referenserna. Kommer förmodligen få läsa igenom arbetet igen, men nu ska det vara klart iaf. Så jävla skönt, har inte varit lätt detta vill jag lova :/

Nu ska jag försöka fokusera på något annat, gå ner i varv och andas lite. Julen har börjat ordna upp sig och älskade farmor har blivit piggare och ska laga mat trots allt. Det betyder att julen är räddad!!

Ska försöka hälsa på en månad gamla Noa också, har inte hälsat på bästervännens nytillskott än. Känns minst sagt förjävligt vill jag lova, känner mig som en dålig människa. Innan jul blir det ett besök iaf, det är bestämt.

Ikväll ska jag inta soffläge, dock lite sugen på att gå ut när alla här hemma är så pigga och glada. Nej, jag behöver nog det lugna hemmet, hmm...

Kanske sitta inne och kolla runt lite i musikvärlden, har antagligen missat en hel del på 3 veckor... shit :P


Love this lady


Jag önskar

När jag blir ledsen så blir jag förbannad, när jag känner mig kränkt så blir jag sur och när jag känner mig överkörd så blir jag lett.

Jag önskar att jag istället för att bli förbannad började gråta, istället för att bli sur bli lågmäld och istället för att bli lett bli uppgiven.
För det är vad man förväntas bli!

Mitt sätt att uttrycka mig på hör inte till det s.k. normala beteendet så det är förmodligen svårare att se hur en människa mår när någon reagerar på det sättet jag gör. Men bara för att jag inte reagerar som alla andra, så betyder det inte att jag inte känner som andra skulle ha gjort i precis samma situation. Bara för att jag inte pratar om känslor betyder det inte att jag inte har några.




Frustration

Känner mig extremt irriterad och frustrerad om jag ska vara ärlig. Idag har man suttit inne hela dagen med den här skiten och vad jag förstått så spelar det ingen roll... jag orkar inte med det.

Borde gå och träna men det hinns säkert inte med nu, hade tänkt göra det idag men det blir ju aldrig så. Nu tänker jag faktiskt sätta mig själv först, för tydligen så är det så man måste göra för att ta sig igenom sånt här utan att förstöra sig själv.

Erica var iaf här en sväng idag, längesen sist :( I miss alot!! Frida och jag satt senare på varsin sida av bordet och pluggade lite innan hon drog iväg för att ladda upp för en tennismatch :)


Nej, nu har jag bestämt mig...nu drar jag och tränar! Somnar man gott inatt iaf...

Don't wanna feel


Mood


Julfest med innebandyn igår, mycket trevligt men samtidigt jobbigt när man inte varit med på så länge. Får se hur det blir efter jul, orkar inte ens spekulera. Örebro är ett intressant anbud och det tål att tänkas på. Först och främst ska jag dock bli bättre, och det är primärmålet!

Orkade dock inte vara kvar hela kvällen och blev hämtad av Frida och hamnade på förfest med fulla och glada tjejer på haga. Orkade inte följa med ut trots att jag skulle möta upp så många underbara människor ute.

Hamnade istället vid tre onyktra män som spelade buzz :P Varav den ena utvecklade ett extremt aggressivt beteende ju längre spelet gick. Stackars medspelare som förövrigt är extremt bra vänner :).


Måste rädda detta spel innan "någon" slänger ut det


Allt som allt var kvällen faktiskt bra, även om jag inte fick dansa på BMB.

Idag ska det bli adventsmys och luciafirande efter en förmiddag med plugg och efter korpinnebandyn som står på schemat kl 16. Nu vill jag komma i stämning, känna att jag lever och att julen är här!!





Rannsakan

Jag orkar helt ärligt inte bry mig, ska åka och rensa det som ska bort.


Jag ska ta mitt ansvar att ta ansvar för det ingen annan tar ansvar för...
me, myself and I


Matad

Jag tycker om min svåger, han matar mig med världens godaste mat.
Tycker lite illa om honom ändå för att han serverar mig mat jag inte kan motstå ;)



Jag som vill få tillbaka mitt nyttiga liv :/
Men pannkakor, det är mumma det. Övertygad om att man blir en bättre människa av det, hahaha


Lisa Ekdahl- ljug för mig älskling

Orkade inte leta efter en bättre version, but I love it


Hem..

I örebro hos syss och Robert, skulle dock inte vare fel att vara hemma faktiskt. Hoppas det blir effektivt arbete och att vi blir klar med den här rapporten snabbt. För just nu har jag bara hemlängtan. Ironiskt att vårt tema är just hemlöshet, eftersom det kan definieras på så många olika sätt och jag känner mig på något sätt hemlös när det blir så här. Inte för att min situation på något sätt kan definieras som hemlöshet, men det känns ryckigt och lite otryggt på något sätt. Är så himla skönt att ha något och någon att komma hem till och att få känna att man hör hemma någonstans. Jag skulle inte vilja veta hur det känns att vara riktigt hemlös, att inte ha någon som väntar eller ens ett krypin som är ens eget att gå till.

Så här definierar socialstyrelsen hemlöshet enligt en kartläggning 2005;

Fyra situationer

1. Den mest utsatta gruppen. Ungefär var fjärde person sov ute när kartläggningen genomfördes. Resten bodde på härbärgen eller andra akutboenden, hotell, camping eller vandrarhem.

2. Personer som inom tre månader skulle skrivas ut från kriminalvårdsanstalt, behandlingsenhet eller stödboende inom socialtjänst, landsting, privat vårdgivare, SiS-institution eller HVB-hem utan att ha en bostad ordnad. 

3. Personer med osäkra boendelösningar och risk för framtida hemlöshet. Till exempel de som vistades på behandlingsenhet eller i någon form av stödboende och utskrivning inte var planerad inom tre månader men ordnad bostad saknades.

4. Personer som bodde kontraktslöst hos släktingar eller bekanta eller hade andrahandskontrakt för kortare tid än tre månader och hade sökt hjälp med att lösa sin boendesituation hos socialtjänsten eller annan organisation.


Tack och lov har jag ett varmt, tryggt och mysigt hem i KD

Home sweet home


Give me strength

Längtar tills allt är klart, men behöver lite kraft tills det, så geeeee mig

Hoppas ni såg Shakira i fredags btw (skavlan), hon är ingen vanlig kvinna minsann...


Tiger Woods

Okej, jag har inte läst ett skit mer än det som står på löpsedlarna, men jag blir så trött bara av att höra alla andra som BRYR sig så himla mycket om allt som händer kring den här stackars människan.
JAAA, han har säkert varit ett svin och JAAA, han har säkert kört berusad, men vem har med det att göra egentligen. HON kanske var ett svin, är det någon som tänkt på det?
Jag fattar inte hur en människas liv kan angå så jävla många, låt människan vara.

"Den som själv är utan skuld kastar första stenen"

Så kasta nu om du törs!


Suuushi

Jag tror att jag skulle kunna leva på det här varenda eviga dag :)



Jag tror säkerligen att fler skulle joina :)


Jo ra

Blev en vinare och utekväll på tempel, dock inte de skorna jag tänkt från början... men de duuug



Frida saknas på kort :(


Stopp i huvudet

Suttit i fem timmar nu, så nu går det inte in mer.
Är trött men vill bli piggare, kanske ska hoppa in i den där duschen och göra mig iordning och dansa bort segheten.

Jag fattar inte riktigt hur man ska få in allt i huvudet. Jag satt och skrev ner det jag tyckte var viktigt från den där boken och när jag kände att jag blev ofokuserad och inte brydde mig om vad det stod, ja då la jag av. Ingeeeeen idé att läsa om man inte tar in det...

Det är inte det vi läser, utan det vi kommer ihåg som gör oss lärda


Kanske ska ta på sig kjol istället för vanliga klänning idag??? Köpte en på H&M häromdan...
Vääääärldsproblem :P


Kanske, kanske inte

Känns som om jag gjort mat för 15 pers. Bestämde mig för att rensa kylen och göra matlådor av den, så det fick bli en fiskgratäng, grönsakssoppa och betor (tar för fan 1 ½ timme att koka de där). Så nu sitter man mätt med en ångest att börja läsa i de där tråkiga bäckerna, fyyy fan!

Gårdagen var riktigt mysig med vännerna :) Blev en massa glass och pepparkakor så idag mår man ju inte riktigt hundra :P

Funderar på om jag ska gå ut lr inte ikväll, kanske får bli en vinare med Frida om hon fortfarande är sugen. Måste ju få upp det här humöret, går inte an att vara så här på en lördag.

Kanske, kanske inte...



Partyskor, inte partyskor
Love those shoes


Soffläge

Ikväll blir det riktigt mys med saknade damerna Mallan, Moiiie och Lella. Ska bli så himla skönt att inta soffläge och umgås med dom, var så himla längesen. Får ställa fram pepparkakorna och julmusten, kanske får springa iväg och köpa glögg om det är någon mer än jag som tycker om det :), because I love it :)


Längtar

Längtar tills jag får komma hem igen, orkar inte riktigt slappna av här även om värdarna är hur bra som helst. Men det blir inte samma sak. Har dock funderingar på att åka till Munket under helgen, inte varit där på ett tag. Sitta och plugga där hela helgen skulle ju inte vara fel :)

Ska läsa lite innan jag somnar, drömma om vetenskapsteori, tjooohoo :P

Såg simpsonsfilmen igår btw, skulle egentligen somna till en film igår när Robban skulle kolla, men den var så rolig så jag orkade inte låta bli att kolla. Fort gick den också, det är ju ett bevis på att den var bra :) Fast jag kanske har dålig humor, vad vet jag.

Mamma Mia...

... och Sussie <3


Back in buisness

Igår var det världens stressdag, trodde jag skulle svimma av. Idag är man tillbaka i Örebro och imorgon är det redovisning. Klarade första delkursen, så det är skönt att gå in med den vetskapen iaf. Dock känner jag mig inte direkt säker på det här, allt är bara så flummigt :/

Jag är förmodligen världens tröttaste människa och har inte hunnit träna på 1 ½ vecka, tjoohoo va INTE bra!! Grym ångest för det vill jag lova :/ USSSCH!!

Näpp, plugga blir, va??!! Jahaa, jaja


RSS 2.0