Ny blogg

Eftersom jag har smarta människor omkring mig så har jag så många goda råd att lyssna till, så nu har jag gjort det...

Jag har bytt bloggadress till

AsFalk.blogspot.com

Hitta dit vetja :)


Annika och Malin gör dagen hela veckan!

Jag är så lyckligt lottad så det finns inte. Igår orkade jag egentligen inte gå utanför dörren, men vilken tur att jag gjorde det! Sushi, vin och senare glögg och julklappar med Diva och Järrel var precis vad jag behövde. Skitkul att vi hade sleepover också, för det var verkligen längesedan.


Första julklappen för i år blev en fotobok ;)



Tack för att ni finns!


Plats för julen

Julen får plats överallt!
Fint va :)?






(Chris Everard)


En sång bara till mig

Det är inte alla som har en egen Thomas Di leva, men Anton har tydligen gått och blivit en wannabe under nattskiftet inatt. Imorse när jag vaknade till lite så låg han och sjöng ”vem ska jag tro på, tro på, tro på när…”

Jag vill bara säga att det är bland de bästa sätten att bli väckt på, genom sång och att få börja dagen med att skratta. En extremt otippad låt av honom att sjunga, men det är helt klart dagens låt ;)

Det blir en sjukt bra dag idag!

Vill ge er Septembers version på den från ett sjukt bra tv-program ;)


Kamin på jul, somliga har tur

Det skulle verkligen inte vara fel att ha en kamin i det här kalla hemmet vill jag lova. Det är faktiskt helt sjukt kallt här hemma, som lägst har det varit 16 grader och nu vägrar temperaturen passera 20 grader. Jag går runt med morgonrock och tofflor hela tiden, för jag skulle frysa ihjäl annars... Det känns orimligt att det borde vara få vara så här :/



Allt i hemmet


Allt i hemmet


79 ideas


Julstäda mig själv

Nu är det dags att rannsaka mig själv och att rensa ur mig själv på saker som inte får plats, som inte gör någon nytta och som helt enkelt inte ska vara där längre. Det finns vissa saker som också ska flyttas, som ska få en annan plats och en annan betydelse. Helt enkelt dags för en julstädning av mig själv.

 

 Det handlar mest om relationer jag har men också om känslor och tankar som ibland ligger och stör, men som egentligen inte har någon anledning till att vara där. Det jobbigaste är ändå att inse att vissa människor inte längre ska finnas där eller inte vara lika nära som förut, för att de helt enkelt inte är det.

Ibland är det svårt att släppa taget, men det är också extremt nödvändigt för att kunna vara sann mot sig själv och för att kunna må bra. Jag mår inte bra av att förvänta mig saker som inte kommer att ske och som jag egentligen borde berätta för mig själv att jag inte borde tro någonting om.

 

I slutändan handlar det om att jag måste vara snäll mot mig själv genom att vara ärlig. Det handlar inte om att någon vill något illa eller att någon gjort något fel, det handlar bara om att det inte är samma sak längre. Hur skulle det kunna vara det? Jag är inte samma person längre.


Jag ska bara ha en

Jag kommer aldrig bli känd och jag kommer aldrig bli rik, men en walk in closet ska jag ha i mitt liv,
det kan ni skriva upp i ert anteckningsblock över livets viktiga punkter

Jag är värd en


Paula Abdul


Longoria


Fergie


Aguilera


Nicky Hilton


Morgonens citat

"Jag har alltid känt att det ögonblick då man vaknar är det underbaraste

Av dygnets tjugofyra timmar. Det spelar ingen roll hur nedstämd och modlös

Man känner sig, man är ändå säker på att absolut vad som helst kan hända.

Det faktum att det praktiskt taget aldrig händer något bekymrar inte ett dugg

Möjligheten finns alltid där."


Björken som julträd

Det är inte alla som kör med den klassiska granen






automatism


Som den sanna tomten jag är...

...säger jag fan ta den som inte tycker om mina julklappar i år!

Det är en press det där med klappar, och nu har jag iaf försökt :)


Ge mig mer tid

Kära tomten, ge mig lite mer tid och ro så att jag kan läsa lite fler böcker.

Just nu är det bara studentlitteratur som gäller och ibland inte ens det. Har varit riktigt dålig på att läsa den här delkursen vill jag lova och det skäms jag för.

Socionomlinjen anses av vissa vara väldigt slapp och oseriös, men då vill jag möta det med att det är slappa och oseriösa personer som säger det också. Det är en utbildning som kan ta upp alla dagar i veckan om man så vill eftersom det inte finns någon gräns för hur mycket man skulle kunna lära sig av den litteraturen som finns och av lärare, men framförallt klasskamrater och människor i ens omgivning.

Nu säger inte jag att jag är världens bästa student eftersom jag är den klockrena "går innan sista timmen"-människan. Men är jag där så är jag där.

De som tycker att utbildningen är slapp och som skryter med att de inte behöver läsa böckerna är faktiskt totalt dumma i huvudet tycker jag. För det är faktiskt människor vi ska arbeta med, och det är väl det mest seriösa man kan ägna sig åt.

Det är inte universitetets uppgift att se till att eleverna läser böckerna, det är upp till var och en. Orkar man inte göra det för sin egen skull så kan man väl åtminstone göra det i förebyggande för de människorna man ska arbeta med och för.


(design sponge)


Jul i Zink

Jul i zink gillar jag :)







Allt i hemmet


Längesedan man gick luciatåg

Jag skulle vilja se ett luciatåg idag, men jag tror inte att det kommer hända. Då får det  bli tvn isådanafall, men det är ju inte riktigt samma sak.

När jag blir äldre så hoppas jag att jag har barnbarn som kommer och går luciatåg för mig också, precis som mormor, morfar, farmor och farfar hade :)


Johan, Sara, Nicke, jag, syrran, lina och Malin... tror jag iaf :P


Presenten

Frida blev glad över min lilla klapp/present.
Tack och lov för jag har faktiskt slitit med den och varit nervös för vad hon ska tycka.

Hon fick iaf ett album med bilder och en massa krafs i och ett avsnitt där en och en av hennes kompisar fick berätta vad som är det bästa med henne, vad som gör henne till just Frida och det bästa minnet med henne. Hon blev glad, och då blev jag glad :) :) Hon blev rörd också och det var bra att jag hann ge det innan alla kom känner jag. Sista bilden publiceras alltså inte, bara är så.






Akta min mac

Gårdagen var mycket bra, förutom den lilla incidenten med taxin.

Vi körde lite norsk karaoke ett tag (sjunga med i en låt med hörlurar i öronen och låta alla gissa låten)

Malin var ju sjukt bra, men det var så klockrent att jag fick med Fridas lilla sida av prylmani.

Märk "akta min mac" Inte kul egentligen om man inte känner Frida, men skitkul om man gör det :)


Snart blire en efterlängtad kväll

Idag smäller det på Rud, för idag har Frida utflyttnings/avskedsfest!

Jag kommer komma med ett litet paket i handen med stort innehåll ;)
Har längtat efter att få ge bort den här presenten/julklappen.


Jag gjorde det jag kunde

Idag är inte riktigt min bästa dag och jag hade ingen lust alls att åka på klassträff. Jag satte mig ändå i bilen till Rud och var där två timmar för att sedan åka hem igen. Jag orkar bara inte så mycket mer, inte idag.

Man kan inte göra mer än att försöka, eller hur.
Jag försökte iaf...


Viktiga bilder och viktiga människor

Några av de bilder som betyder mycket för mig


Jag och syrran i våra balettkläder


Erica å jag


Syss, mamma och jag i Madrid


Moiie, Hjortan, Lusen, Sandrus och chipsskålen Annika på en av de bästa festerna ever


Sandrus och Järrell hemma på Munkåsen för hundra år sedan


Jag och Frida på peace and love


Moiie, Lusen, jag och kamelen på grillfesten sommarn när livet lekte


jag, Järrell och Diva den kvällen då det togs hundratusentals kort och vi var extremt övertända




Jag vill ha kameran nu!

När jag fyllde år så hade smarta Annika och Erica gjort en insamling av bidrag till min önskade kamera istället för att alla skulle köpa en present till mig. Det tycker jag var en sjukt bra idé. Snart har jag faktiskt fått ihop så att jag inte själv har lagt en krona på kameran. Ska försöka vänta tills efter jul iaf ;)



Bilder är ju det som gör livet och hemmet tycker jag :)


(the Selby)


Jag vill ha!

Jag har försökt lösa mitt missnöje med soffbordet, köpte ett nytt i somras men jag är inte nöjd.
Jag blir väl kanske aldrig nöjd...

...förrän jag får det här...


(hittade det här)
DET vill jag ha


Fiskgryta med Saffran

Det där med matschemat går fortfarande ganska bra.
Idag har jag gjort fiskgryta med saffran och kräftor.



Det kanske inte ser så jättegott ut, men det var det faktiskt!

Skitenkelt recept och gick på 30 min och smakar gôrlyxigt. Tycker jag iaf eftersom jag tycker att vin och saffran i mat gör att det känns mer festligt.

Så idag har jag haft fest på en torsdag med quinoa och fiskgryta, och jag vet precis vilka två som skulle ha varit med. Kanske ska bjuda på den när Järrell bjöd på musslor i saffran förra gången :)


Det går inte att älska utan att aktivt göra det

Jag undrar om det finns någon som har fått för sig att älska är någonting som man bara kan säga att man gör och sen inte aktivt göra det.

Alltså, älska är, om jag ska dra in det svenska språkets grammatik, faktiskt någonting man gör, ett verb om jag ska uttrycka mig i sådana termer. Det innebär att man gör någonting, precis som att spela tennis, springa och leka.

Det finns inte en chans i världen att någon skulle kunna påstå sig älska, sedan inte visa det och tro att någon ska kunna känna sig älskad. Det funkar faktiskt inte så. Älskar man någon så får man faktiskt se till att göra det och inte enbart säga det.

Ord betyder väldigt mycket, men det ska finnas substans i orden man säger också. Finns det inte det så är de betydelselösa, meningslösa och helt onödiga. Älska är inte någonting som vi kan göra ibland när vi känner för det, det är någonting som vi bara gör hela tiden, för att det är så. Det är en känsla vi inte kan styra över, men som vi kan uttrycka i väldigt olika former.

Men det är fortfarande någonting vi gör och ingenting som går att göra bara för att vi säger det.

Gör du ingenting så älskar du heller inte.


.


Barns tankar om kärlek

Det här tycker jag är sjukt roligt faktiskt...


Varför blir det kärlek mellan två människor?

Ingen vet varför det händer, men jag har hört att det har att göra med hur man luktar. Det är därför som parfymer och deodoranter är så populära.
Jan, 9

Jag tror att man ska bli skjuten av en pil eller något sånt, sen ska inte resten göra så ont.
Harlen, 8

Hur är det att bli kär?

Som en lavin, där man måste springa för att rädda sitt liv.
Roger, 9

Om att bli kär är som att lära sig att stava, vill inte jag råka ut för det. Det tar för lång tid.
Leo, 7

Har utseendet med kärlek att göra?

Om man vill bli älskad av någon utanför sin familj, skadar det inte att se bra ut.
Jeanne, 8

Det har inte bara att göra med hur man ser ut. Se på mig, jag ser bra ut och jag har ännu ingen att gifta mig med.
Gary, 7

Skönhet ligger bara på ytan, men är du rik kan det räcka länge.
Christine, 9

Varför håller älskande ofta varandra i händerna?

De vill vara säkra på att deras ringar inte ramlar av, för de har köpt dem för dyra pengar.
Dave, 8

Förtigna uppfattningar om kärlek.

Jag är för kärlek, så länge den inte inträffar när Simpsons är på tv.
Anita, 6

Kärleken hittar dig, även om du försöker gömma dig. Jag har försökt att gömma mig för den sedan jag var fem, men tjejerna hittar mig hela tiden.
Bobby, 8

Jag har ingen brådska med att bli kär, jag tycker att fjärde klass är tillräckligt svår.
Regina, 10

Den personliga kvalitén på hur man är en bra älskande.

En av er måste veta hur man skriver en check. För även om man har massor av kärlek, blir det ändå mycket räkningar.
Ava, 8

Säkra sätt att få personer till att bli kära i dig.

Säg till dem att du äger en massa godisaffärer.

Gör inte saker som att ha gröna illaluktande gympadojor. Då får du mycket uppmärksamhet, men det är inte samma sak som kärlek.
Alonzo, 9

Ett sätt är att bjuda ut flickan på middag, men se till att hon får något som hon tycker om. Strips brukar fungera för mig.
Bart, 9

Hur kan man se om två vuxna som äter middag på en restaurang är kära?

Det är bara till att kolla om mannen betalar. Det är så man ser om han är kär.
John, 9

Älskande bara stirrar på varandra och deras mat blir kall. Andra människor bryr sig mer om maten.
Brad, 8

Det är kärlek om de beställer in en sån där dessert som brinner. De gillar att beställa sådana för att det är som deras hjärtan är... i lågor.
Christine, 9

Vad tänker de flesta på när de säger "Jag älskar dig"?

Personen tänker "Ja, jag älskar verkligen honom, hoppas bara han duschar minst en gång om dagen"
Michelle, 9

Hur lär man sig att kyssas?

Du lär dig det direkt när den konstiga känslan tar över.
Doug, 7

Hur ska man få kärleken att hålla i sig?

Spendera den mesta tiden med att älska, istället för att jobba.
Tom, 7

Glöm inte din frus namn, det fördärvar kärleken.
Roger, 8

Var bra på att kyssas, det kanske kan få din fru att glömma att du aldrig går ut med soporna.
Randy, 8

 


Dålig sömn, dålig inställning

Just nu är jag inne i en period då jag sover fruktansvärt dåligt, svårt att somna, lätt att vakna om nätterna och trött när jag går upp på morgonen.

Är nog ganska trött på väldigt mycket just nu tror jag och skulle inte ha något emot att dra ett täcke över huvudet och gömma mig ett litet tag. Men det kan man inte göra, hur mycket man än skulle vilja.

Känns som om jag har tusen saker kvar att göra innan jag kan känna mig ledig inför julen, för ledig vill jag bli då. Hoppas att hemtentat kommer ut senast den 15:e, att jag hinner läsa klart litteraturen tills dess och att jag hunnit skriva min del av gruppuppgiften vi har i januari.
Hoppas jag hinner klart med klapparna (kom på att jag har några kvar att fixa), att jag hinner julstäda och att jag hinner träffa människor däremellan.
Träna fem dagar i veckan och jobba varje helg måste jag också göra.

Kanske därför jag sover dåligt, för att jag känner såhär. Inget blir särskilt roligt då.

Positiva tankar, positiva tankar. Det jag tänker, det känner jag och så kommer jag också att må.



Nu ska det laddas

På lördag ska Frida ha utflyttningsfest och det måste laddas inför, så att det blir en lyckad fest för den lilla damen som ska flytta till Kanada en termin :)


Peace and lôve Frida, and Jay-Z


Jag vill inte bo här...

...ibland, väldigt ofta om jag ska vara ärlig.
Jag vill faktiskt ha ett hus, faktiskt ganska mycket. Jag får inte plats med mitt liv här.

Att bo i lägenhet är som att bo i en skokartong eller myrstack, vi är inpackade i små rutor och omringade av fullt med människor som vi inte känner och jag tycker att det känns sjukt ibland. Helt ärligt så kan jag faktiskt må dåligt av att bo så här, ingen skog, ingen trädgård och inga djur. Bara en massa ljud och människor som kan stå i sitt eget fönster och se in på vad vi gör. Om man ville så skulle man kunna stå och kolla på vad människorna tvärsöver gatan äter eller läser för bok. JAG VILL INTE SE, JAG VILL INTE HÖRA. Jag vill ibland bara vara lite ifred, för det är man inte i en lägenhet. Det är trångt och ibland känns det opersonligt att bo så här.

Nej jag vill kunna spela musik hur högt jag vill, när jag vill. Jag vill kunna röra mig utan att varenda människa kan se mig. Jag vill inte att brevbäraren ska gå och kolla in i mitt fönster eller att grannarna ska kunna se vad jag lagar för mat, vad jag ser på för tv-program eller vilka människor som är här.

Jag vill ha ett privatliv i mitt eget hem!

Drömma kan jag och drömma gör jag.

Innan jag slår mig ner i soffan för att visa program för alla andra på andra sidan gatan så måste jag visa finaste julinspirationen från Style at home





Fruktbröd

Bakat ett juligt fruktbröd som var skitenkelt och jättegott.
Däremot så skulle jag inte äta det som frukost eftersom det är "ganska" sött. Men det passar perfekt till glöggen på en söndag i advent :)



Recept

0,75 dl Sötmandel
0,75 dl saltade Cashewnötter
6 st torkade Fikon
4 st Dadlar
5 dl Rågmjöl
2 dl Vetemjöl
1,5 tsk Bikarbonat
2 tsk Bakpulver
2 dl Russin
5 dl Filmjölkl
1 dl flytande Honung
2 msk kinesisk Soja

Tillagning

Detta grova bröd ingår sedan 20 år tillbaka i familjen Románs julaftonsfrukost.

1. Sätt ugnen på 150°. Skålla och skala mandeln. Rosta mandel och cashewnötter i en torr, het stekpanna. Låt kallna.
2. Hacka fikon och dadlar.
3. Blanda råg- och vetemjöl, bikarbonat och bakpulver. Tillsätt frukt och nötter. Blanda i filmjölk, honung och soja och rör till en jämn smet. Fördela smeten i två avlånga smorda bakformar à 1 1/2 liter.
4. Grädda bröden i nedre delen av ugnen ca 45 min. Låt bröden stå kvar i formarna ca 5 min innan de stjälps upp på galler och får kallna. Bröden går bra att frysa


No more giving until it's time

Jag lider av ett problem, en egenskap hos mig själv som inte alltid gör alla andra lyckliga, nämligen att vilja ge bort presenter och julklappar i förtid.

I år har det varit riktigt kämpigt, julklappen till syrran och Erica har varit klara sedan juli, augusti och det har varit så svårt att inte ge bort dom bara för att. Syrrans födelsedagspresent har varit klar sedan oktober och jag ville så gärna ge bort den till henne när hon var här nu i november, men hon sa blankt nej, så elak som hon är.

”Ann-Sofie, det är meningen att du ska ge min födelsedagspresent när jag fyller år!”
”Ja men det är ju snart, snälla, snälla, snälla, kan jag inte få ge den till dig nu??”
”Det är två månader kvar, NEJ säger jag”.
Fan också.

Igår tog jag iaf chansen att ge en av Antons julklappar i förväg, eftersom han bara var tvungen att få den nu helt sonika. Han måste ju bara få veta att vi ska på Hardcore Superstar den 26:e, så att han inte lovar all in på juldagen, det är ju helt logiskt. Så nu fick han den igår och blev nöjd, och jag blev också nöjd (för att jag fick ge bort något redan nu).

Nu är det bara att tänka till jul, till jul, till jul :)


(bild:Style at home)


Kolanötter och julkakor

DET är vad jag har gjort idag :) och nu är jag slut. Inte det bästa sättet att bli frisk på, men jag orkar inte ligga i en soffa heeeeela dagen. Även om kroppen vill det så vill huvudet någonting annat :/

Jag har funderat ett tag på om jag skulle ta och göra några julbak den här julen och kommit fram till att det är självklart att jag ska göra det. Lika självklart är det att jag ska göra det för att ge bort baket i julklapp till diverse människor som jag tycker förtjänar lite gôtt under julen :).

Kolanötter
(recept:guldkorn)

Kolanötter

Portioner

ca 28 bitar

 

Ingredienser

100 g Norrmejerier Smör

2 dl Vispgrädde

3 dl strösocker

1 dl mörk sirap

3 msk honung

100 g mörk blockchoklad

2 dl grovhackade julnötter (tex valnötter, mandel, paranötter)

Instruktioner

Mät upp smör, vispgrädde, socker, sirap och honung i en tjockbottnad kastrull. Koka på svag värme i ca 35 minuter eller tills termometern visar 125°. Eller gör ett kulprov; häll 1 tsk kolasmet i ett glas med kallt vatten. När kolan går att forma till en kula är den klar. Ta kolan från värmen och rör ner blockchokladen. Häll nötterna på ett bakplåtspapper. Häll över kolasmeten i ett jämnt lager. Låt stelna. Skär eller bryt i portionsbitar.


Julkakor
Recept: Allt om mat

Ingredienser

150 g Smör, rumstempererat
2 dl Strösocker
2 st Ägg
1 msk Kakao
1 tsk Vaniljsocker
2 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
2 dl nötter (hasselnötter, mandel, valnöt)
Tillagning

1. Sätt ugnen på 200°. Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt äggen, siktad kakao och vaniljsocker.
2. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 25x35 cm. Hacka nötterna grovt och strö dem över smeten.
3. Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Ta ut plåten och skär kakorna i rutor, ca5 x 5 cm, medan kakan är varm.

 


Innan vi lever

Innan vi lever,
är livet inte något.
men det tillkommer oss att ge det en mening
och värdet är ingenting annat
än den mening vi väljer.

-Sartre


Fisksoppegryta

Nu tänker jag tipsa om mat som jag tycker är mumma :)

Jag börjar med det som jag gjorde idag, första dagen på matschemat.

Fisksoppegryta

4 port

500 g fiskfilé, t.ex. kolja, ca
2 st gula lökar
3 st vitlöksklyftor
olja
1 st paprika av valfri färg
1 st burk hela tomater
2 dl vitt vin
1 st fiskbuljongtärning
Salt
Peppar
Citron

Gör så här

1. Hacka eller skiva lök och vitlök och fräs i olja.

2. Skär paprikan i bitar och fräs den också.

3. Häll på tomatburken och vinet.

4. Lägg i fiskbuljongtärningen och salta.

5. Låt puttra 15 minuter utan lock.

6. Lägg i fisken i bitar och låt den bli klar.

7. Smaka av med salt, peppar och citron.

Jag åt farmors tekakor till, det var gôtt det :)


Projekt Tv-bänk

Det har nog inte gått någon besökare förbi att herrn har köpt världens största, äldsta och förmodligen
fulaste högtalare till sitt hemmabiosystem.

Men jag är inte bitter. Ååååh Nej Nej Nej.
 
Jag vet att de skänker oss bra ljud och att jag borde uppskatta dom lite mer, eftersom jag använder dom minst lika mycket som herrn. Inte minst för att jag vet hur lycklig han blir när han får visa upp dom för första gången :) som ett litet barn på julafton :).

 Men ibland kan jag inte bara låta bli att tänka "fyy fan va stygga ni är". Det känns som om jag har World Trade Center i mitt vardagsrum.

Då är det ju inte mer än rätt att jag fick skicka in en ny tv-bänk till undsättning, iaf inte enligt min mening och här råkar jag ha 50 % av rösterna och behöver bara övertala den andra hälften så att han släpper på minst 10 % av sin rösträtt :)

Ny blev det iaf.

Före


Efter



Matschemat gick...

Vi bestämde oss för att göra ett matschema för 2 veckor sedan som skulle gälla fram till den här veckan, men vi har inte varit så duktiga att vi gjort någon ny. Däremot så gick det riktigt bra att ha matschema eftersom vi då inte behövde tänka ut vilken mat vi var sugna på eller som vi ville ha, utan det var bara att göra det som stod, SKITBRA!

Under tiden hann vi äta lövbiffspanna med pepparrot, kyckling med grillad zucchini, pesto och pinjenötter, skinkstek (frysen rensades en del alltså), köttfärssås (skräll), Spenatsoppa, tomatsoppa, kalvfärsbiffar och lax med brysselkål och blandade grönsaker. Det räckte för 1 ½ vecka, eftersom båda äter på jobbet vissa dagar.

Det kanske är dags att göra ett nytt matschema nu, även om vi faktiskt varit riktigt duktiga och gjort thaikyckling med ris, lax med quinoa och avokadosallad så kan det vara bra att hitta andra recept och att faktiskt veta vilken mat som ska göras, så mycket enklare.

Imorn tror jag att jag ska testa att göra en fisksoppa som jag hittade på nätet med vin, tomater och vit fisk, det tror jag blir gott med farmors tekakor i den kalla temperaturen här inne. Soppa är EXTREMT underskattat tycker jag!



(bild:recept.mabra.com)


Jag önskar

Jag önskar dig inte guld min vän,

ej heller pengar eller makt,

Jag önskar dig modet att vara dig

själv och stå för det du sagt,

jag önskar dig inte en stenfri väg,

men modet att vägen gå,

jag önskar dig kärlek i rikligt mått

och vänner att lita på


En av mina favoriter

Jag lyssnar ofta på den här låten
Det finns två versioner, Stings version är orginalet, men Eva Cassidy gör den bättre vissa dagar, som idag...




Jag skulle kunna bo här...

Det här hemmet kom jag över när jag snurrade runt lite :)
Nu under de här närmaste dagarna kommer jag nog snurra mycket skulle jag tro. Är nämligen insjuknad... som de allra flesta har varit eller är. Känner nog ingen som inte varit sjuk de senaste veckorna.













Kanske blir mer snurr här


Ska det behöva vara så här?

Hyggligt???



Syns det att det står 16,2 grader inomhus eller????

Inte konstigt att man blir sjuk...


RSS 2.0